Marvin De Haeck: uw betrouwbare elektricien

 

Knetterend vakwerk
Knettert uw lichtschakelaar? Springen de vonken uit uw stopcontact? Of blijft het gewoon donker in huis? Schakel dan Marvin De Haeck in. Deze enthousiaste elektricien uit Brugge helpt u graag met al uw elektrische klusjes. Hij installeert én helpt uit de nood, bij uw nieuwbouw of renovatie.

 

Betrouwbare vakman
Gelijkstroom, wisselstroom, … een koud kunstje voor Marvin De Haeck. Ook in de wondere wereld van de domoticasnufjes voelt uw elektricien zich thuis. Uw rolluiken openen met een vingerknip of uw verwarming opzetten via uw iPad? Dat zijn uitdagingen die hij graag aangaat. Zijn grootste voordeel? Hij is betrouwbaar. Dus ontdekt u na zijn tussenkomst toch nog iets waarover de keuring moeilijk doet? Dan komt hij meteen terug om dat recht te zetten.

 

Elekriciteitsschema’s
Koopt u een oud huis? Dan is er vaak geen elektriciteitsschema voor handen. En dat hebt u natuurlijk wél nodig om wettelijk in orde te zijn. Marvin De Haeck stelt met plezier het schema voor u op. Daarbij gaat hij in heel uw huis op zoek naar waar de leidingen en aansluitingen zitten. Dat alles brengt hij netjes voor u in kaart.

 

Zoekt u een betrouwbare elektricien? Neem dan snel contact op met Marvin De Haeck.

 

Algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw of renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in:

algemene elektriciteitswerken;

alarmen en beveiliging;

domotica

 

Marvin De Haeck: uw elektriciën voor de regio Brugge

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review